Wydaje się że używasz starej wersji przeglądarki! Rekomendowane przeglądarki (lub w wersji wyższej): Internet Explorer 9 v.9 Mozila Firefox 8 v.8 Google Chrome 15 v.15
Informacje o cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce cookies"
Jesteś tutaj: Nowości wydawnicze

Nowości wydawnicze

Poniższa wyszukiwarka pomoże Ci w odnalezieniu publikacji. Możesz wyszukiwać po numerach ISBN lub ISSN. Ponadto możesz wpisać nazwisko autora tytuł lub fragment publikacji.

WAŻNE - informujemy, że sklep internetowy jest zawieszony, trwają prace nad nowym modułem sklepu, do czasu uruchomienia nowej strony prosimy o składanie zamówień dotyczących zakupu książek i czasopism na adres: dw@ierigz.waw.pl



Nr 6 Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym (31)
Józef St. Zegar (red.), aut.: Julian Krzyżanowski, Wioletta Wrzaszcz, Józef St. Zegar
Warszawa, 2015
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 118 Wpływ WPR na rolnictwo w latach 2004-2012
Wiesław Łopaciuk (red. nauk.), aut.: Agnieszka Judzińska, Wiesław Łopaciuk
Warszawa, 2014
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 16 / 2015 Popyt na żywność
Krystyna Świetlik (red.)
Warszawa, 2015
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna (24,99 zł)
- wersja papierowa (25,00 zł)
Nr 117.1 Polish food industry in 2008-2013
Robert Mroczek (red.)
Warszawa, 2014
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 117 Polski przemysł spożywczy w latach 2008-2013
Robert Mroczek (red.)
Warszawa, 2014
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 116.1 Traditional and regional food in Poland
Bożena Gulbicka
Warszawa, 2014
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 116 Żywność tradycyjna i regionalna w Polsce
Bożena Gulbicka
Warszawa, 2014
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 115 Monitoring i ocena konkurencyjności polskich producentów żywności (5) Synteza
Iwona Szczepaniak (red. nauk.)
Warszawa, 2014
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 114 Wybrane problemy prognozowania detalicznych cen żywności
Mariusz Hamulczuk (red.)
Warszawa, 2014
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 113 Rozwój krajowych przedsiębiorstw rolnych osób fizycznych w świetle idei
Wojciech Józwiak
Warszawa, 2014
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna