Wydaje się że używasz starej wersji przeglądarki! Rekomendowane przeglądarki (lub w wersji wyższej): Internet Explorer 9 v.9 Mozila Firefox 8 v.8 Google Chrome 15 v.15
Informacje o cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce cookies"

Rynek cukru

Nr 44 / 2017 Rynek cukru

Autorzy:
Piotr Szajner (red.)
Rok publikacji
2017
Miejsce wydania:
Warszawa
Stron:
36
Oprawa:
A4
ISBN:
ISSN:
1231-2630
Objętość:
3,92
cena:
21,00 zł (wersja elektroniczna)
21,00 zł (wersja papierowa)

Opis:

 

Od roku 2010 analiza ukazuje się raz w roku w edycji wiosennej. W wersji papierowej dostępna od numeru 33 (wiosna 2008). Uwarunkowania makroekonomiczne. Sytuacja na rynku światowym. Produkcja buraków cukrowych. Stan przemysłu cukrowniczego. Popyt i ceny detaliczne. Handel zagraniczny. Interwencja na rynku cukru. Inne środki słodzące. Aneks.