Wydaje się że używasz starej wersji przeglądarki! Rekomendowane przeglądarki (lub w wersji wyższej): Internet Explorer 9 v.9 Mozila Firefox 8 v.8 Google Chrome 15 v.15
Informacje o cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce cookies"

Rynek drobiu

Nr 21 / 2002 Rynek drobiu

Autorzy:
praca zbiorowa
Rok publikacji
2002
Miejsce wydania:
Warszawa
Stron:
56
Oprawa:
A4, miękka
ISBN:
ISSN:
2082-467X
DOI:
Objętość:
cena:
36,90 zł (wersja elektroniczna)

Opis:

Od roku 2010 analiza ukazuje się jako "Rynek drobiu i jaj" w edycji wiosennej oraz "Rynek drobiu" w edycji jesiennej. W wersji papierowej dostępna od numeru 33 (wiosna 2008). Uwarunkowania makroekonomiczne. Mięso drobiowe i jaja spożywcze: podaż, przetwórstwo, handel zagraniczny, popyt.