Wydaje się że używasz starej wersji przeglądarki! Rekomendowane przeglądarki (lub w wersji wyższej): Internet Explorer 9 v.9 Mozila Firefox 8 v.8 Google Chrome 15 v.15
Informacje o cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce cookies"

Rynek ryb

Nr 25 / 2016 Rynek ryb

Autorzy:
Krzysztof Hryszko (red.)
Rok publikacji
2016
Miejsce wydania:
Warszawa
Stron:
44
Oprawa:
A4
ISBN:
ISSN:
1732-5889
DOI:
Objętość:
5,58
cena:
21,00 zł (wersja elektroniczna)
21,00 zł (wersja papierowa)

Opis:

 

Raport przygotowywany we współpracy z Zakładem Ekonomiki Rybackiej MIR w Gdyni. Analiza ukazuje się dwa razy w roku w edycji wiosennej i jesiennej. Wersja papierowa dostępna od numeru 9 (wiosna 2008). Uwarunkowania makroekonomiczne. Polityka rybacka i regulacje rynku ryb. Światowy rynek ryb i owoców morza. Krajowa produkcja ryb i owoców morza: rybołówstwo morskie, akwakultura i rybactwo śródlądowe. Przetwórstwo i popyt na ryby i owoce morza: przetwórstwo, spożycie. Handel zagraniczny rybami i owocami morza oraz ich przetworami. Ceny ryb i przetworów rybnych.