Wydaje się że używasz starej wersji przeglądarki! Rekomendowane przeglądarki (lub w wersji wyższej): Internet Explorer 9 v.9 Mozila Firefox 8 v.8 Google Chrome 15 v.15
Informacje o cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce cookies"

Publikacje Programu Wieloletniego 2015-2019

Nr 12 Przemiany strukturalne przemysłu spożywczego w Polsce i UE na tle wybranych elementów otoczenia zewnętrznego

Autorzy:
Robert Mroczek (red. nauk.), aut.: Małgorzata Bułkowska, Piotr Chechelski, Jadwiga Drożdż, Agnieszka Judzińska, Grażyna Morkis, Robert Mroczek, Mirosława Tereszczuk, konsultacja Roman Urban
Rok publikacji
2015
Miejsce wydania:
Warszawa
Stron:
142
Oprawa:
B5
ISBN:
978-83-7658-579-6
ISSN:
DOI:
Objętość:
ark. wyd. 8,5
cena:
bezpłatna wersja elektroniczna

Opis:

Celem pracy jest przedstawienie przemian strukturalnych przemysłu spożywczego w Polsce i wybranych krajach UE w latach 2000-2014 (w rozbiciu na trzy podokresy, tj. lata 2000-2004, 2005-2009 i 2010-2014).