Wydaje się że używasz starej wersji przeglądarki! Rekomendowane przeglądarki (lub w wersji wyższej): Internet Explorer 9 v.9 Mozila Firefox 8 v.8 Google Chrome 15 v.15
Informacje o cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce cookies"

Publikacje Programu Wieloletniego 2015-2019

Nr 100 Ewolucja międzynarodowej sytuacji rynkowej i jej wpływ na konkurencyjność krajowego sektora żywnościowego

Autorzy:
Piotr Szajner (red. nauk.), Iwona Szczepaniak (red. nauk.)
Rok publikacji
2019
Miejsce wydania:
Warszawa
Stron:
140
Oprawa:
B5
ISBN:
978-83-7658-813-1
ISSN:
DOI:
Objętość:
ark. wyd. 9,01
cena:
bezpłatna wersja elektroniczna

Opis:

Monografia przedstawia wyniki badań naukowych zrealizowanych w ramach programu badawczego IERiGŻ-PIB pt. Program Wieloletni 2015-2019 „Rolnictwo polskie i UE 2020+. Wyzwania, szanse, zagrożenia, propozycje”.

 

Celem pracy jest ocena wpływu sytuacji na światowych rynkach rolno-spożywczych na rynek krajowy, umiędzynarodowienia i konkurencyjności polskich producentów żywności oraz przemian strukturalnych w przemyśle spożywczym w Polsce.


Data publikacji: 01.06.2020