Wydaje się że używasz starej wersji przeglądarki! Rekomendowane przeglądarki (lub w wersji wyższej): Internet Explorer 9 v.9 Mozila Firefox 8 v.8 Google Chrome 15 v.15
Informacje o cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce cookies"

Publikacje Programu Wieloletniego 2011-2014

Nr 116 Żywność tradycyjna i regionalna w Polsce

Autorzy:
Bożena Gulbicka
Rok publikacji
2014
Miejsce wydania:
Warszawa
Stron:
148
Oprawa:
B5
ISBN:
978-83-7658-495-9
ISSN:
DOI:
Objętość:
ark. wyd. 10,71
cena:
bezpłatna wersja elektroniczna

Opis:

Celem pracy jest przedstawienie żywności tradycyjnej i regionalnej w aspekcie nowych uregulowań prawnych, a w szczególności jej bezpieczeństwa dla zdrowia ludzi.