Wydaje się że używasz starej wersji przeglądarki! Rekomendowane przeglądarki (lub w wersji wyższej): Internet Explorer 9 v.9 Mozila Firefox 8 v.8 Google Chrome 15 v.15
Informacje o cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce cookies"

Publikacje Programu Wieloletniego 2011-2014

Nr 116.1 Traditional and regional food in Poland

Autorzy:
Bożena Gulbicka
Rok publikacji
2014
Miejsce wydania:
Warszawa
Stron:
143
Oprawa:
B5
ISBN:
978-83-7658-508-6
ISSN:
DOI:
Objętość:
ark. wyd. 10,85
cena:
bezpłatna wersja elektroniczna

Opis:

The purpose of this research was to present traditional and regional food in the aspect of new legal regulations and especially its safety to human health.