Wydaje się że używasz starej wersji przeglądarki! Rekomendowane przeglądarki (lub w wersji wyższej): Internet Explorer 9 v.9 Mozila Firefox 8 v.8 Google Chrome 15 v.15
Informacje o cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce cookies"

Studia i Monografie

Nr 143 Bezpieczeństwo żywności w Polsce

Autorzy:
Bożena Gulbicka
Rok publikacji
2008
Miejsce wydania:
Warszawa
Stron:
286
Oprawa:
B5, miekka
ISBN:
ISSN:
0239-7102
DOI:
Objętość:
cena:
28,35 zł (wersja elektroniczna)

Opis:

Prawo żywnościowe w wymiarze światowym, wspólnotowym i krajowym. Dodatkowe substancje dozwolone w żywności. Zanieczyszczenia żywności: chemiczne, biologiczne, fizyczne. Materiały i wyroby do kontaktu z żywnością. Znakowanie żywności: HACCP, ISO, BRC, IFS. Urzędowe kontrole żywności. System wczesnego ostrzegania o niebezpiecznych produktach żywnościowych i środkach żywienia zwierząt ? RASFF. Postrzeganie przez konsumentów bezpieczeństwa żywności