Wydaje się że używasz starej wersji przeglądarki! Rekomendowane przeglądarki (lub w wersji wyższej): Internet Explorer 9 v.9 Mozila Firefox 8 v.8 Google Chrome 15 v.15
Informacje o cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce cookies"

Zakład Ekonomiki Przemysłu Spożywczego


Zadaniem Zakładu jest m.in.:

  1. wykonywanie prac badawczych i ekspertyz z zakresu ekonomiki przetwórstwa i przechowalnictwa żywności, systemów oraz instrumentów polityki odnoszącej się do przemysłu spożywczego,
  2. badanie efektywności i prognozowanie rozwoju przetwórstwa rolno-żywnościowego,
  3. uczestniczenie w pracach nad oceną stanu i kierunków rozwoju rynków artykułów rolno-spożywczych oraz całej gospodarki żywnościowej.

Pracownicy Zakładu:

  • Dr hab. Piotr Chechelski, prof. nadzw. IERiGŻ-PIB
  • Dr hab. Renata Grochowska, prof. nadzw. IERiGŻ-PIB
  • Dr Łukasz Ambroziak
  • Dr inż. Robert Mroczek
  • Dr Iwona Szczepaniak
  • Dr Marek Wigier
  • Mgr Małgorzata Bułkowska
  • Mgr Jadwiga Drożdż
  • Mgr Anna Staszczak
  • Mgr Mirosława Tereszczuk
Utworzył
Ewa Sierakowska
2011-08-22
Opublikował
Ewa Sierakowska
2011-08-22
Modyfikacja
Ewa Sierakowska
2017-07-05
Odwiedzin: 10636