Ogłoszenie
Dotyczy: postępowania o udzielenie zamówienia publicznego prowadzonego w trybie przetargu nieograniczonego na „świadczenie usług hotelarskich i gastronomicznych dla uczestników 12. Krajowych warsztatów szkoleniowo-organizacyjnych Polskiego FADN”.
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej – Państwowy Instytut Badawczy ul. Świętokrzyska 20, 00-002 Warszawa informuje, że na podstawie streszczenia i porównania złożonych ofert w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego prowadzonego w trybie przetargu nieograniczonego na „świadczenie usług hotelarskich i gastronomicznych dla uczestników 12. Krajowych warsztatów szkoleniowo-organizacyjnych Polskiego FADN”, jako najkorzystniejsza została wybrana oferta firmy:
Hotel Kuźnia Napoleońska Wojciech Trzciński
ul. Sochaczewska 5, 96-515 Paprotnia
Cena brutto 80 648,00 zł
Podpisanie umowy w sprawie zamówienia publicznego nastąpi w terminie nie krótszym niż 5 dni od dnia przesłania niniejszego zawiadomienia.
Poniżej przedstawiamy streszczenie oceny i porównanie złożonych ofert na:
Nr oferty |
Nazwa i adres Wykonawcy |
Otrzymana liczba punktów w kryterium cena |
1 |
Biuro Rezerwacji Karpacz |
82,61 |
2 |
PHU Mega |
86,31 |
3 |
Platon Zarządzanie i Finanse |
96,02 |
4 |
UpHotel s. c. |
69,92 |
5 |
J. W. Construction Holding S. A. |
98,81 |
6 |
Hotel Kuźnia Napoleońska |
100,00 |
Liczba ofert złożonych: 1
Liczba ofert odrzuconych: 0
Liczba wykonawców wykluczonych: 0
Podpisanie umowy w sprawie zamówienia publicznego nastąpi w terminie nie krótszym niż 5 dni od dnia przesłania niniejszego zawiadomienia.
Ogłoszenie o wszczęciu postępowania zostało opublikowane: