Wydaje się że używasz starej wersji przeglądarki! Rekomendowane przeglądarki (lub w wersji wyższej): Internet Explorer 9 v.9 Mozila Firefox 8 v.8 Google Chrome 15 v.15
Informacje o cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce cookies"

Publikacje Programu Wieloletniego 2015-2019

Nr 68 Przetwórstwo produktów pochodzenia zwierzęcego w Polsce w latach 2010-2016

Autorzy:
Jadwiga Drożdż (red. nauk)., Robert Mroczek (red. nauk.)
Rok publikacji
2017
Miejsce wydania:
Warszawa
Stron:
150
Oprawa:
B5
ISBN:
978-83-7658-710-3
ISSN:
DOI:
Objętość:
ark. wyd. 10,2
cena:
bezpłatna wersja elektroniczna

Opis:

DOI:10.30858/pw/9788376587103

Celem pracy jest przedstawienie sytuacji ekonomiczno-finansowej oraz zmian, jakie zaszły w produkcji i strukturach branż przemysłu spożywczego zajmujących się przetwórstwem produktów pochodzenia zwierzęcego w latach 2010-2016.