Wydaje się że używasz starej wersji przeglądarki! Rekomendowane przeglądarki (lub w wersji wyższej): Internet Explorer 9 v.9 Mozila Firefox 8 v.8 Google Chrome 15 v.15
Informacje o cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce cookies"

Publikacje Programu Wieloletniego 2015-2019

Nr 83.1 From the research on socially-sustainable agriculture (49) Sustainable food systems

Autorzy:
Mariola Kwasek (red.)
Rok publikacji
2018
Miejsce wydania:
Warszawa
Stron:
124
Oprawa:
B5
ISBN:
978-83-7658-764-6
ISSN:
DOI:
Objętość:
ark. wyd. 8,47
cena:
bezpłatna wersja elektroniczna

Opis:

The monograph presents the following issues: food quality systems with their components and typology, factors determining the evolution of consumption patterns and driving forces of existing changes, high-quality food (ecological, regional and traditional), as well as precision agriculture. The aim of the study is to evaluate the benefits for human health and the natural environment resulting from sustainable food systems.