Wydaje się że używasz starej wersji przeglądarki! Rekomendowane przeglądarki (lub w wersji wyższej): Internet Explorer 9 v.9 Mozila Firefox 8 v.8 Google Chrome 15 v.15
Informacje o cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce cookies"

Seminarium pt. "Rynek mięsa czerwonego w Polsce (stan i perspektywy)"

2024-05-13

Dnia 10 maja 2024 r. w IERiGŻ-PIB odbyło się seminarium hybrydowe pt. "Rynek mięsa czerwonego w Polsce (stan i perspektywy)". Referat wygłosił dr inż. Robert Mroczek.

 




 

 

Rynek mięsa czerwonego w Polsce (stan i perspektywy) - Studio Eksperckie IERiGŻ-PIB 

Więcej informacji na temat rynku mięsa znajduje się w publikacjach „Rynek mięsa. Stan i perspektywy” z serii Analizy Rynkowe 

Utworzył
Kamila Tomaszewska
2024-05-13
Opublikował
Paweł Szczepanik
2024-05-13
Modyfikacja
Kamila Tomaszewska
2024-05-13
Odwiedzin: 339