Wydaje się że używasz starej wersji przeglądarki! Rekomendowane przeglądarki (lub w wersji wyższej): Internet Explorer 9 v.9 Mozila Firefox 8 v.8 Google Chrome 15 v.15
Informacje o cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce cookies"

Publikacje Programu Wieloletniego 2005-2009

Nr 110 Wybrane aspekty konkurencyjności polskich producentów żywności

Autorzy:
Iwona Szczepaniak (red.)
Rok publikacji
2008
Miejsce wydania:
Warszawa
Stron:
150
Oprawa:
B5, miekka
ISBN:
978-83-60798-79-9
ISSN:
DOI:
Objętość:
cena:
bezpłatna wersja elektroniczna

Opis:
Publikacja dostępna tylko w wersji elektronicznej. Oddajemy do Państwa rąk opracowanie, które jest kolejnym raportem z wykonania zadania badawczego ?Ocena zmian konkurencyjności polskich producentów żywności na Wspólnym Rynku Europejskim i na rynkach innych krajów?1. Zadanie to jest częścią tematu badawczego ?Polski sektor żywnościowy w pierwszych latach członkostwa?, realizowanego w ramach Programu Wieloletniego ?Ekonomiczne i społeczne uwarunkowania rozwoju polskiej gospodarki żywnościowej po wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej?. Badania objęte tym Programem będą kontynuowane do roku 2009 włącznie.