Wydaje się że używasz starej wersji przeglądarki! Rekomendowane przeglądarki (lub w wersji wyższej): Internet Explorer 9 v.9 Mozila Firefox 8 v.8 Google Chrome 15 v.15
Informacje o cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce cookies"

Publikacje Programu Wieloletniego 2015-2019

Nr 87 Produkcja używek, napojów bezalkoholowych, słodyczy oraz pozostałej żywności w Polsce w latach 2010-2017

Autorzy:
Jadwiga Drożdż (red. nauk.), Robert Mroczek (red. nauk.)
Rok publikacji
2018
Miejsce wydania:
Warszawa
Stron:
188
Oprawa:
B5
ISBN:
978-83-7658-768-4
ISSN:
DOI:
10.30858/pw/9788376587684
Objętość:
ark. wyd. 13,71
cena:
bezpłatna wersja elektroniczna

Opis:

Celem pracy jest przedstawienie zmian, jakie nastąpiły w produkcji i strukturach branż przemysłu spożywczego zajmujących się produkcją napojów (alkoholowych i bezalkoholowych), wyrobów tytoniowych, cukierniczych i pozostałych artykułów spożywczych oraz ich sytuacji ekonomiczno-finansowej w latach 2010-2017.