Nowości wydawniczePoniższa wyszukiwarka pomoże Ci w odnalezieniu publikacji. Możesz wyszukiwać po numerach ISBN lub ISSN. Ponadto możesz wpisać nazwisko autora tytuł lub fragment publikacji.WAŻNE - sklep internetowy ma nowy adres: https://ierigz-publikacje.pl
Nr 178 Gospodarka nawozowa w Polsce w kontekście zrównoważonego rozwoju rolnictwa
Wioletta Wrzaszcz, Jerzy Kopiński Warszawa, 2019
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna (45,00 zł) - wersja papierowa (45,00 zł)
Nr 92 Pomiar marż marketingowych i wartości dodanych na rynkach żywnościowych
Justyna Góral Warszawa, 2018
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 91 Projekcje relacji czynnikowych i produktywnościowych w rolnictwie na przykładzie wybranych krajów UE
Agnieszka Bezat-Jarzębowska, Włodzimierz Rembisz Warszawa, 2018
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 90 Społeczno-ekonomiczne determinanty umacniania i spowalniania procesów rozwojowych na terenach wiejskich w Polsce
Bożena Karwat-Wożniak (red. nauk.) Warszawa, 2018
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 173 Dylematy tworzenia długookresowej polityki rolnej
Barbara Wieliczko Warszawa, 2019
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna (45,00 zł) - wersja papierowa (45,00 zł)
Obrót ziemią rolniczą w 2019 roku
Bożena Karwat-Woźniak, Bogdan Buks Warszawa, 2020
Dostepne wersje:
- nakład wyczerpany
Nr 89 Działalność innowacyjna w sektorze rolno-spożywczym w świetle otoczenia instytucjonalnego
Szczepan Figiel (red. nauk.) Warszawa, 2018
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 88 Szanse dla polskiego sektora rolno-żywnościowego wynikające z doświadczeń globalnych i regionalnych oraz rozwoju opartego na wiedzy
Grzegorz Dybowski, Bożena Nosecka, Karolina Pawlak, Leszek Woźniak Warszawa, 2018
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 87 Produkcja używek, napojów bezalkoholowych, słodyczy oraz pozostałej żywności w Polsce w latach 2010-2017
Jadwiga Drożdż (red. nauk.), Robert Mroczek (red. nauk.) Warszawa, 2018
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna
Nr 86 Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty (4)
Iwona Szczepaniak (red. nauk.) Warszawa, 2018
Dostepne wersje:
- wersja elektroniczna - bezpłatna |
ZamówienieTwój koszyk jest pusty...
kliknij i przejdź do koszyka Nowości wydawniczeNajczęściej czytaneDział Wydawnictwul. Szkolna 2/4 |