Wydaje się że używasz starej wersji przeglądarki! Rekomendowane przeglądarki (lub w wersji wyższej): Internet Explorer 9 v.9 Mozila Firefox 8 v.8 Google Chrome 15 v.15
Informacje o cookies
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce cookies"

Publikacje Programu Wieloletniego 2011-2014

Nr 126.1 Assessment of the competitiveness of Polish food producers in the European Union

Autorzy:
Iwona Szczepaniak (red. nauk.), aut.: Łukasz Ambroziak, Małgorzata Bułkowska, Iwona Szczepaniak
Rok publikacji
2014
Miejsce wydania:
Warszawa
Stron:
133
Oprawa:
B5
ISBN:
978-83-7658-511-6
ISSN:
DOI:
Objętość:
ark. wyd. 9,79
cena:
bezpłatna wersja elektroniczna

Opis:

The main objective of the presented studies is to evaluate the competitiveness of the Polish food sector in the EU market and to verify the thesis that the competitiveness of this sector during Poland’s membership in the EU has increased.